Asociatia Sprijin pentru Comunitate si Asistenta Umanitara

Asociatia Sprijin pentru Comunitate si Asistenta Umanitara

Sprijin pentru Sara

Status: Fundraising

Proiectul isi propune strangerea de fonduri pentru vindecarea Sarei.

Buget: 90 000 lei

[ Show more ]

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

La sfârșitul lunii august, după aproape o lună de stări de vomă, dureri de cap și tulburări de vedere care au culminat cu pierderea parțială a vederii pe partea dreaptă, Sara a fost diagnosticată cu glioblastom pe tulpina cerebrală, gradul III-IV. După o serie de RMN-uri, specialiștii din România au recomandat mutarea în străinătate. Rezultatele au fost trimise la diferite clinici, în Austria, Olanda, Germania, Japonia și Statele Unite în speranța unui răspuns pozitiv.

Un pic înainte de ziua ei, pe 5 septembrie, a fost mutată la Universitätsklinikum AKH Wien des Wiener Gesundheitsverbundes, Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien unde a trecut inițial printr-o procedură de craniectomie decompresivă pentru a diminua presiunea la nivelul craniului. După această intervenție, stările de amețeală s-au diminuat ușor, de asemenea vederea pe partea dreaptă a înregistrat o îmbunătățire. Pe 16 septembrie, Sara a început ședințele de radioterapie, urmând să facă 5 ședințe de luni până vineri, iar în weekend chimioterapie, pentru o perioadă de aproximativ 6 săptămâni. Aceasta este doar prima fază a tratamentului care va continua și va fi modificat în funcție de rezultate

Sara a împlinit 16 ani anul acesta, pe 5 septembrie. Are doi frați mai mici pentru care a fost mereu un model. De mică și-a urmat cele două mari pasiuni, muzica și artele marțiale, aceasta din urmă fiind moștenită de la părinți. A participat la diferite concursuri de muzică, inclusiv la Mamaia Copiilor când era foarte, foarte mică, a fost de mai multe ori la matinalul 'Neața cu Răzvan și Dani (https://www.youtube.com/watch?v=-IzBb8oPHxE) și este o bună colaboratoare a postului Radio Trinitas. Dar în spatele cortinei, Sara este un suflet și mai mare. Face voluntariat în case de bătrâni și de copii și, paradoxal, printre cele mai recente activități de voluntar se numără și acțiuni la centrele pentru copiii bolnavi de cancer. Sara își dorește să devină educatoare, să lucreze cu copiii pentru că iubește oamenii și de câte ori poate, le face viața mai frumoasă, cu o îmbrățișare, cu o vorbă bună sau cu un cântec.

Proiectul isi propune strangerea de fonduri pentru vindecarea Sarei.

Buget: 90 000 lei